Geplaatst op 26 Januari 2015 11:37
Een Icebyke, grote kans dat u daar nog nooit van heeft gehoord. Het is een fiets om mee te racen over een ijsbaan.

» Meer lezen...

ASSEN - Een Icebyke, grote kans dat u daar nog nooit van heeft gehoord. Het is een fiets om mee te racen over een ijsbaan.

Als het aan de bedenkers ligt gaat de fiets de komende jaren de wereld veroveren. In Assen konden mensen gisteravond kennis maken met de Icebyke. Op het ijs van de Bonte Wever namen medewerkers van verschillende bedrijven het tegen elkaar op.

Het gaat hard
"Op de rechte stukken haalt de fiets wel 35 tot 40 kilometer per uur", zegt een van hen vol enthousiasme. Een stuk of zes fietsen zijn gisteren gebruikt voor wedstrijdjes.

De fiets is jaren geleden uitgevonden door de Engelsman Steve Ellis. De Icebyk lijkt nog het meest op een ligfiets. De bestuurder ligt op een stoeltje en het stuur zit onder de stoel.

Valpartijen
Helemaal zonder risico is het niet. Als je in de bocht je balans verliest, ga je gegarandeerd op je gat. Het gebeurt een stuk of drie keer gisteravond. Niemand houdt gelukkig iets aan de valpartijen over. Behalve dan een beetje een benauwd gevoel bij de volgende bocht.

Olympische sport
Icetrack Cycling wordt de sport genoemd die je met deze fiets beoefent. Het WK wordt op 14 februari op dit zelfde ijs in Assen gehouden. In 2022 moet Icetrack Cycling zelfs op de Olympische Winterspelen te zien zijn als het aan de ijsfietsers ligt.

 

Geplaatst op 26 Januari 2015 11:34
Assenaren pakken steeds vaker de fiets of scooter of hebben een abonnement op een parkeergarage genomen. Volgens de gemeente Assen zijn dat de alternatieven die mensen hebben gekozen, sinds het gratis parkeren op het Veemarktterein verleden tijd is.

» Meer lezen...

ASSEN - Assenaren pakken steeds vaker de fiets of scooter of hebben een abonnement op een parkeergarage genomen. Volgens de gemeente Assen zijn dat de alternatieven die mensen hebben gekozen, sinds het gratis parkeren op het Veemarktterein verleden tijd is.

Jarenlang parkeerden vele automobilisten hun voertuig op het Veemarktterrein, maar sinds 6 januari blijft het er grotendeels leeg. 

240 extra abonnementen parkeergarages
Eind vorig jaar zijn op de valreep nog 240 extra abonnementen voor de parkeergarages in de stad uitgegeven. Op het stadhuis moesten alle zeilen bijgezet worden, om dat tijdig voor elkaar te krijgen. Verder constateert de gemeente een flinke toename van gestalde fietsen bij het station. 

Te weinig fietsenrekken
Gevolg is wel dat er veel meer fietsen her en der buiten de rekken staan, omdat er te weinig rekken zijn. Dit probleem wordt binnenkort opgelost. Dan begint een grondige reconstructie van het stationsgebied en komen er dranghekken. Die mogen ook voor het stallen van fietsen gebruikt worden, aldus een woordvoerder.

Meer auto's bij NS-parkeren
Ook staan er meer auto's op de NS-parkeerplaats bij het Asser station, waar reguliere treinreizigers tegen speciaal tarief hun auto kwijt kunnen. Volgens de gemeente is er geen sprake van massaal illegaal geparkeerde auto's in woonbuurten vlakbij het stadscentrum. Daar is extra op gecontroleerd en de gemeente zegt dat probleem in de gaten te houden.

Op het Asser Veemarktterrein was parkeren altijd gratis, en stonden er dagelijks honderden auto's van mensen die in de binnenstad werken en van treinreizigers. Maar de gemeente besloot betaald parkeren in te voeren, om de parkeergarages beter gevuld te krijgen.

 

Geplaatst op 26 Januari 2015 11:31
Met de fiets ruimschoots binnen een uur van Assen naar Groningen. Een fietssnelweg tussen beide steden moet dit mogelijk maken.

» Meer lezen...

ASSEN - Met de fiets ruimschoots binnen een uur van Assen naar Groningen. Een fietssnelweg tussen beide steden moet dit mogelijk maken.

De provincies Drenthe en Groningen en de gemeenten Assen, Groningen, Haren en Tynaarlo gaan onderzoeken of dit haalbaar is. Ze presenteerden het plan vrijdagochtend. En hoe kan een plan beter gepresenteerd worden dan door gedeputeerden die een wedstrijdje e-biken over het TT-circuit?

Mobiele gebruikers kunnen de video hier bekijken:http://www.youtube.com/embed/Ypj27x7NryM

 

 

Geplaatst op 12 Mei 2014 11:35
In de Kerncijfers Tweewielers, uitgegeven door BOVAG en RAI Vereniging, zijn speed-pedelecs voor het eerst terug te vinden in de cijfers.

» Meer lezen...
In de Kerncijfers Tweewielers, uitgegeven door BOVAG en RAI Vereniging, zijn speed-pedelecs voor het eerst terug te vinden in de cijfers. Bij de Verkopen nieuwe snorfietsen per merk in 2013 zijn in de middenmoot Riese&Müller en Specialized terug te vinden tussen merken als Qwic, Ebretti en Govecs.
Riese&Müller nu al op 82 registraties staat tegenover 82 in heel 2013, met maar liefst 57 verkochte s-pedelecs alleen al in de maand april.
Riese&Müller, hier met snorfietskenteken, staat in het eerste kwartaal van 2014 op 82 registraties, tegenover 82 in heel 2013. - Foto:Riese&Müller

Marc van der Elst van VWE, het VWE dat voor RDW onder meer de kentekenregistraties bijhoudt, beaamt dat de verkopen van s-pedelecs, ook wel high speed e-bikes genoemd, groeien. "De verkopen beginnen inderdaad op gang te komen. Dat zien we terug in de registraties."

Riese&Müller in eerste kwartaal zelfde aantal als in heel 2013

Uit de VWE-cijfers 2014 blijkt dat tot en met april 2014 Riese&Müller nu al op 82 registraties staat tegenover 82 in heel 2013, met maar liefst 57 geregistreerde s-pedelecs alleen al in de maand april! Specialized staat in het eerste kwartaal op 30, tegenover 66 in heel 2013. Speed-pedelecs vallen in de categorie snorfietsen.

Werkelijke aantallen hoger

Bij het RDW denken ze overigens dat de werkelijke aantallen verkochte s-pedelecs waarschijnlijk hoger liggen. Een woordvoerder: "Er zijn signalen dat deze voertuigen gewoon als fiets worden verkocht en rondrijden zonder registratie en kenteken. Daar hebben we geen zicht op, waardoor we niet exact weten hoeveel s-pedelecs er momenteel rondrijden."

Groei snorfietsenverkoop

Het eerste kwartaal van 2014 is sowieso gunstig geweest voor de snorfietsverkopen. In de eerste vier maanden vertoonde deze categorie een groei van bijna 14 procent. Binnen deze categorie is de aantrekkende groei in nieuwverkopen van e-scooters opvallend.

Geplaatst op 23 April 2014 11:16
Undercover fietsenmakers van Fietsen & Koffie verspreiden oranje zadelhoesjes in Assen!

» Meer lezen...

Undercover fietsenmakers van Fietsen & Koffie verspreiden oranje zadelhoesjes in Assen

De komende dagen worden op diverse plaatsen in Assen door undercover fietsenmakers van Fietsen & Koffie oranje zadelhoesjes op fietszadels geplaatst. Een aantal van deze hoesjes zijn heel erg speciaal en bevatten een nummer. Heeft iemand zo’n speciale te pakken? Dan is er voor hem of haar een gigantische prijs.

De stad kleurt de komende periode veelvuldig oranje. Eerst vieren we natuurlijk Koningsdag, maar ook het WK-voetbal is al in zicht. Reden genoeg voor Fietsen & Koffie om haar 1-jarig bestaan met diverse oranje acties te vieren. Vanaf donderdag tot en met het WK-voetbal.

Scoor zo’n hoesje!
Op donderdag, vrijdag en zaterdag worden in de stad op diverse plaatsen oranje zadelhoesjes op fietsen geplaatst. Speciale undercover fietsenmakers zijn opgeleid om dit te doen.
Tien van deze hoesjes hebben een speciaal kenmerk, te herkennen aan een nummer. Personen met zo’n hoesje kunnen naar de winkel van Fietsen & Koffie om hun prijs op te halen. En zijn daarmee winnaar van een hele mooie prijs; wellicht de winnaar van een fiets!

Fiets van de week op Facebook
Heeft het zadelhoesje geen nummer? Niet getreurd. In de komende periode worden door de undercover fietsenmakers foto’s gemaakt van fietsen met het bekende oranje hoesje op het zadel. Iedere week tot aan het WK-voetbal wordt de Fiets van de Week op de Facebook-pagina van Fietsen & Koffie bekend gemaakt. Ook de eigenaar van die fiets heeft prijs!

Reden genoeg om voor iedereen in Assen om zijn of haar fiets in de gaten te houden vanaf aanstaande donderdag! En vooral ook om het hoesje op de fiets te laten zitten.

Fietsen & Koffie
Fietsen & Koffie is uniek in Nederland. Het is een winkel voor iedereen die een passie heeft voor fietsen en alles wat daarmee te maken heeft. Fietsen & Koffie heeft allereerst een ruim assortiment en biedt top-service. Maar geeft vooral ook ruimte aan het sociale aspect dat fietsen voor vele mensen is door de volwaardige en gezellige koffiebar. Met elkaar praten over fietsen. Fietsclubjes die onze winkel gebruiken als uitvalsbasis. Of gewoon even de fietsbladen doornemen bij een kopje koffie.

Informatie voor de pers:
Neem contact op met Frank Woltman, bedrijfsleider Fietsen & Koffie, telefoon 0592 - 312068.
Meer informatie staat ook op www.fietsenenkoffie.nl of Facebook/fietsenenkoffie. 

Geplaatst op 22 April 2014 10:47
KOGA is een intensieve samenwerking aangegaan met tophockeyster Naomi van As. De komende jaren zal zij regelmatig te zien zijn in promotiecampagnes voor de KOGA F3 serie.

» Meer lezen...

KOGA is een intensieve samenwerking aangegaan met tophockeyster Naomi van As. De komende jaren zal zij regelmatig te zien zijn in promotiecampagnes voor de KOGA F3 serie. Met dit fietsconcept richt KOGA zich op een actieve doelgroep die veel waarde hecht aan lifestyle en design. Naomi’s uitstraling sluit hier naadloos bij aan met enerzijds haar sportieve prestaties en anderzijds haar grote passie voor mode en kleding.

 

Naomi van As op de foto met Pieter Jan Rijpstra, Commercieel Directeur van KOGA.

 

Naomi van As speelt al jaren in het Nederlands damesteam en heeft alle titels in het internationale hockey gewonnen. Zo werd ze Wereldkampioen en meervoudig Europees en Olympisch Kampioen. Naomi is vanwege haar  gedrevenheid en ontwapenende karakter iemand die zowel op als buiten het veld opvalt.

 

Naomi van As maakte in 2003 haar debuut voor Oranje. Als speelster wordt ze vooral gekenmerkt door haar wendbaarheid gekoppeld aan een fijne techniek. In 2008 behaalde Naomi op de Spelen in Peking al het hoogst haalbare voor iedere sporter; een gouden medaille. Deze prestatie herhaalde ze op de Olympische Spelen van Londen. Individueel werd Naomi in het jaar 2009 uitgeroepen tot Beste Hockeyster van de Wereld.

 

Naomi is op dit moment met het Nederlands team in voorbereiding op het wereldkampioenschap hockey, dat van 31 mei tot en met 15 juni aanstaande plaatsvindt in Den Haag.

Geplaatst op 22 April 2014 10:24
Profiteer nu van onze aanbieding! Koop je in de actieperiode van 19 april tot en met 10 mei 2014 een Batavus Mambo, dan kost hij geen €829,- maar €799,-!

» Meer lezen...

De Batavus Mambo is een alleskunner waarmee je op straat gezien wilt worden. Je komt er eenvoudig mee van de ene naar de andere plek; dé ideale partner voor drukbezette vrouwen. Maar ook de ultieme shoppingfiets om nog snel even dat nieuwe jurkje of een mooie tas te scoren. Door het comfort heb je alle tijd om voluit te genieten, want je Mambo doet de rest. Kortom, het ideale (moederdag)cadeau!

 

Profiteer nu van onze aanbieding

Koop je in de actieperiode van 19 april tot en met 10 mei 2014 een Batavus Mambo, dan kost hij geen €829,- maar €799,-! Je ontvangt dus een korting van €30,- bij deelname aan onze actie. Dit bedrag krijg je op jouw rekening teruggestort. Deze actie geldt ook voor het herenmodel.

 

Over de Batavus Mambo

De Mambo is in de kleuren blauw mat (ook in heren), crème wit, en titaan mat verkrijgbaar. Daarnaast heeft de Mambo de volgende kenmerken:

 

 • Ideaal voor kinderzitjes
 • Automatische kettingspanner
 • Extra stevige en veilige bagagedrager
 • Verende Aerflow voorvork met geïntegreerde koplamp
 • Best getest in de Telegraaf Fietstest 2013

 

Kijk hier voor meer informatie over de Batavus Mambo


 

 

Hoe doe je mee aan deze actie?

Bij aankoop van een Batavus Mambo ontvang je een voucher die je samen met een kopie van de aankoopnota op kunt sturen naar Batavus. De exacte instructie staat op de voucher vermeld. Registreer je nieuwe fiets daarnaast via www.batavus.nl/fietsregistratie.

 

Zat er geen voucher bij de fiets? Download de voucher dan hier. Je kunt de voucher en kopie van de aankoopnota opsturen naar:

 

Batavus B.V.

o.v.v. Mambo Moederdagactie

Antwoordnummer 10

8440 VB Heerenveen

 

of mail het formulier samen met een kopie van de aankoopnota naar marketing@batavus.com, o.v.v. Mambo Moederdagactie.

 

Actievoorwaarden:

 

 • De actie is alleen geldig bij aankoop van een Batavus Mambo in de periode van 19 april tot en met 10 mei 2014.
 • Onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.
 • De online fietsregistratiekaart en voucher dienen volledig en naar waarheid ingevuld en verzonden te worden.
 • Ten behoeve van een correcte verwerking van deze actie is deze alleen geldig voor klanten met een Nederlands (post)adres.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of promoties.
 • Je heb tot en met 30 mei 2014 om de voucher in te leveren.
 • Je krijgt binnen 4 weken na afloop van de actie (of na insturen/invullen van alle gevraagde gegevens, in de periode na 10 mei 2014)) het bedrag van € 30,- teruggestort op jouw rekening.
 • Over deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.
Geplaatst op 14 April 2014 12:54
De internationaal hoog aangeschreven designprijs “Red Dot Award: Product Design 2014” is toegekend aan de nieuwe KOGA Kimera Road Premium.

» Meer lezen...

De 40 leden van de Red Dot jury waren onder de indruk van de innovatieve kracht van het ontwerp van deze state-of-the-art racefiets en beloonden dit met deze prestigieuze designprijs. De competitie was groot: de jury ontving dit jaar maar liefst 4.815 producten ter beoordeling uit 53 verschillende landen. 

 

De prijsuitreiking vindt plaats op 7 juli 2014 als onderdeel van het traditionele red dot gala in Essen, Duitsland. De KOGA Kimera Road Premium krijgt vervolgens een plaats in de speciale tentoonstelling van het Red Dot design museum.

 

KOGA Kimera

Bij het ontwerp van de nieuwe Kimera heeft KOGA de nadruk gelegd op een drastische verbetering van de aerodynamica en het comfort, zonder in te boeten aan de alom geroemde stijfheid/gewichtsverhouding. Het resultaat is duidelijk zichtbaar door de slankere buizen en de remmen die geïntegreerd zijn in het frame en de voorvork voor een minimale luchtweerstand en een opmerkelijk clean design. Tegelijkertijd heeft deze volbloed racer zijn herkenbare “look and feel” behouden door de licht gebogen bovenbuis en monostay achtervork.

De nieuwe Kimera is voorzien van interne kabelgeleiding, compatible met Shimano Di2. De uitvaleinden zijn eveneens van carbon; hierdoor kan met een laag gewicht een optimale verbinding met de rest van het frame gewaarborgd worden. Bovendien is de Kimera voorzien van een Press Fit bottom bracket, een tapered head tube en een verwisselbare derailleurpat. De Kimera Premium is uitgerust met een lichtgewicht racezadel met carbonrail en comfortabele 27,2 mm carbon zadelpen met uitstekende schokabsorptie. Met deze makeover verstevigt de Kimera zijn plaats in de kopgroep van het internationale wielerpeloton.

De nieuwe KOGA Kimera is vanaf maart 2014 verkrijgbaar bij de KOGA dealer in twee varianten: De Kimera Road Premium en de Kimera Road Prestige.

 

Bekijk hier de Kimera Road Premium

Geplaatst op 14 April 2014 12:24
Upgrade je accu bij een Allegro E-go® of een Monaco E-go®

» Meer lezen...

Zorgeloos meer kilometers maken? Vanaf 1 april tot en met 17 mei biedt Batavus bij de Monaco E-go® en de Allegro E-go®een gratis accu upgrade aan. Voor een upgrade van 300 Wh naar 400 Wh betaal je in april helemaal niets! Zo kost de Monaco E-go® met een 400 Wh accu slechts €1.899,- en is de Allegro E-go® met een zelfde accu te koop voor maar €1.999,-.  

 

De actie is uitsluitend geldig voor bovengenoemde modellen, gekocht én geleverd in de actieperiode van 1 april tot en met 17 mei.

Geplaatst op 14 April 2014 12:18
Geen tijd of geld gehad om de film in de bioscoop te bekijken? Of vond je de film zo leuk dat je hem nog wel een keer wilt zien, doe dan nu mee aan onze kleurplatenwedstrijd!

» Meer lezen...

Sinds 11 december 2013 draait de film Mees Kees op Kamp in de bioscopen. Batavus is trotse partner van deze film en heeft voor de opnames stads-, kinder, en elektrische fietsen geleverd. Zo vervult een van Nederlands grootste fietsfabrikanten een glansrijke bijrol op het witte doek!

 

Maak kans op een DVD van Mees Kees op Kamp

Geen tijd of geld gehad om de film in de bioscoop te bekijken? Of vond je de film zo leuk dat je hem nog wel een keer wilt zien, doe dan nu mee aan onze kleurplatenwedstrijd!

 

Download de kleurplaat hieronder, print hem uit, kleur hem in en stuur hem naar ons op! De mooiste kleurplaten worden beloond met een DVD van Mees Kees op Kamp. De actie loopt tot en met eind mei.

 

PDF DocumentMees Kees op Kamp Kleurplaat.pdf

 

Stuur de kleurplaat inclusief je naam, leeftijd en adresgegevens op naar:

 

Batavus BV

t.a.v. Afdeling Marketing

o.v.v. 'Mees Kees kleurplatenactie'

Antwoordnummer 10

8440 VB Heerenveen

Geplaatst op 14 April 2014 12:12
Heeft u een nieuwe Gazelle Innergy elektrische fiets gekocht met "Ik geef hem niet meer terug garantie"?

» Meer lezen...

Heeft u een nieuwe Gazelle Innergy elektrische fiets gekocht met "Ik geef hem niet meer terug garantie"?

Voor het ontvangen van het ketting insteekslot is het van belang dat u het framenummer van uw nieuwe Gazelle Innergy elektrische fiets invult. Het framenummer start altijd met de lettercombinatie GZ aangevuld met 7 of 8 cijfers.

Indien uw twee fietsen heeft gekocht vragen wij u om het formulier tweemaal in te vullen.

Let op: alleen voor Gazelle Innergy elektrische fietsen gekocht in de periode 

1 maart 2014 tot en met 31 mei 2014

http://www.gazelle.nl/ik-geef-hem-niet-meer-terug/slot-aanvragen

Geplaatst op 14 April 2014 12:01
De paden in bossen, op heidevelden en andere natuurterreinen moeten open blijven voor recreatieve sporters. Dat is in het kort de noodkreet die vier sportbonden laten horen.

» Meer lezen...

De paden in bossen, op heidevelden en andere natuurterreinen moeten open blijven voor recreatieve sporters. Dat is in het kort de noodkreet die vier sportbonden laten horen.

Paardensportbond KNHS, de Watersportbond, de Wandelbond en de wielersportbond NTFU overhandigen een petitie met handtekeningen aan leden van de Tweede Kamer. De bonden vrezen dat door de bezuinigingen op natuurorganisaties als Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten het onderhoud op paden geschrapt wordt, of dat zelfs paden worden gesloten.

Burgemeester Rikus Jager van de gemeente Westerveld is voorzitter van de NFTU, de Nederlandse Toer Fiets Unie. Volgens Jager is het van groot economisch belang dat de paden door de natuur open blijven. De petitie wordt vandaag aan Kamerleden aangeboden met steun van een zware delegatie vanuit de sportwereld. De olympische kampioenen Anky van Grunsven en Bart Brentjens overhandigen de petitie.

 

Geplaatst op 12 Januari 2014 08:55
Samsung bouwt fiets die je Galaxy telefoon oplaadt tijdens het fietsen.

» Meer lezen...

Opladen on the go gaat nog eens heel groot worden

Samsung heeft de handen ineengeslagen met racefietsspecialist Trek Bikes. Gezamenlijk boetseerden ze twee conceptfietsen die op de CES in Las Vegas werden getoond.

De fietsen hebben een fraai vormgegeven telefoonhouder in het midden van het stuur en deels boven de balhoofdlager. In de oplader/houder kan een Galaxy Note 3 worden gestoken. Waarom ze niet even een universeel houdertje hebben gemaakt is niet bekend, maar soit, het ziet er gelikt uit.

Volgens Samsung is ie vooral handig voor de sportievelingen onder ons die tijdens het fietsen gebruik maken van fitness-apps en daardoor veel stroom en gps-data slurpen. De elektriciteit wordt opgewerkt met een dynamo in de as van het voorwiel.

De frames van de fietsen zijn daarnaast uitgerust met sensoren die de snelheid, het ritme en de afstand meten. Deze data wordt vervolgens doorgegeven aan je Galaxy Note 3 of Galaxy Gear. Of en wanneer Samsung dit op de markt gaat brengen is nog niet bekend. 

 

Geplaatst op 17 December 2013 22:21
Bezoek de gezelligste kerstmarkt van het Noorden in Assen. Alleen al omdat Fietsen & Koffie ook van de partij is.

» Meer lezen...

Assen is ook dit jaar weer een kerststad. Zes dagen lang speciale kerstverlichting en verlichte bomen. Wanneer je in de donkere en koude december dagen op zoek bent naar wat warmte en gezelligheid dan ben je op de kerstmarkt in Assen op het juiste adres. Helemaal omdat Fietsen & Koffie ook van de partij is!

De winkeliers bieden leuke kerst en winter-gerelateerde producten aan in houten kerstkramen. Glühwein, warme chocolademelk, braadworst, kerstoptredens en activiteiten voor jong en oud. De kerstvrouw zal je als gastvrouw van het plein warm onthalen en de geur van brandend hout zorgt voor het echte wintergevoel. Dit jaar wordt er zelfs een Duitse Bierstube ingericht voor nog meer sfeer.

Openingstijden kerstmarkt Assen:

 • 18 december van 12:00 - 18:00 uur
 • 19 december van 12:00 - 18:00 uur
 • 20 december van 12:00 - 21:00 uur
 • 21 december van 10:00 - 17:00 uur
 • 22 december van 12:00 - 17:00 uur
 • 23 december van 13:00 - 21:00 uur
Geplaatst op 02 December 2013 10:18

Fietsen & Koffie stelt twee nieuwe Cube 2014 modellen beschikbaar om vrijblijvend te proberen.
Het gaat om de volgende fietsen:

Cube AMS 120 Race 29'':

Cube Elite HPC Pro 29'' 


Wilt u een van deze twee fietsen een keer vrijblijvend proberen?
Kom dan gerust langs in de winkel en vraag aan onze medewerkers
Wij verzoeken u wel een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Graag tot ziens in de Winkel!

 

 

 

Geplaatst op 26 November 2013 16:49
Wielrenner Cor van Leeuwen wil naar de paralympics van Rio de Janeiro in 2016.

» Meer lezen...

 

Cor van Leeuwen op de sociale toer

Cor van Leeuwen verlegt koers:

op de tandem naar Rio de Janeiro

Groningen – De Noordelijke Wieler Vereniging Groningen, kortweg NWVG genaamd, verliest een van haar sterkhouders in het amateurpeloton. Cor van Leeuwen, winnaar van enkele aansprekende klassiekers, heeft op 32-jarige leeftijd voor een andere koers gekozen, eentje in het zogenaamde aangepaste wielrennen. De geboren Musselkanaalster wil naar de Paralympics van Rio de Janeiro in 2016. Dat moet gebeuren op de tandem, een uitdaging die hij komend seizoen aangaat met Rinne Oost uit Borne. Als piloteur hoopt Van Leeuwen hem naar Olympische roem te sturen.

De switch van Van Leeuwen is ingegeven door Adriaan Helmantel, de zoon van schilder Henk en tegenwoordig werkzaam in de begeleidingsstaf van de profploeg van Argos-Shimano. Daarvoor deed Helmantel namens de KNWU coachactiviteiten in het aangepast wielrennen. Van Leeuwen: ”Adriaan heeft me met de tandem in aanraking gebracht en dat vond ik meteen een boeiende ervaring. Dat is toch heel anders dan solorijden. Op de tandem moet je het samen doen, met elkaar door het vuur durven gaan. Elkaar vertrouwen, aanvoelen wat elkaars kwaliteiten zijn. En omdat ik eigenlijk vond dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, wil ik me nu helemaal op dat tandemfietsen werpen. In Rinne Oost heb ik een prima partner gevonden. Dat is een man met een geweldig karakter. Als vader van een tweeling heeft hij op 22-jarige leeftijd te horen gekregen dat hij aan een ernstige vorm van slechtziendheid leed en dat hij op de duur blind zou worden. Bovendien is hij vanaf zijn geboorte slechthorend. En dan toch nog zo ambitieus zijn. Daar heb ik zo veel bewondering voor, dat ik heb besloten hem te helpen zijn doelen te verwezenlijken.”

Dat kost veel tijd en energie en daarom heeft Cor van Leeuwen de clubleiding van de NWVG laten weten dat ze komend jaar niet al te veel op hem hoeven te rekenen. Een aderlating, want de routinier heeft een omvangrijke erelijst. Op zijn naam prijken klassiekers als de Ronde van Groningen (2x zelfs), de Omloop van de Veenkoloniën, de Drentse Dorpenomloop en Rund um Steinfurt. Uitbreiding van dit soort palmares is vooralsnog niet denkbaar. Van Leeuwen: ”Ik blijf nog wel op de weg fietsen, maar de tandem staat komend seizoen op 1. Om de top in deze discipline te bereiken moet er veel getraind en gereisd worden. Daarvoor moet ik vaak naar Papendal en ook naar Borne, waar Rinne dus woont. Dan blijft er amper nog tijd over voor wedstrijden met de NWVG. Ik ga er nog wel een paar rijden, maar van mei tot en met juli word ik helemaal opgeslokt door de tandem.”

In die periode hopen Van Leeuwen en Oost zich te kwalificeren voor het WK en dat moet gebeuren via wedstrijden in het kader van de Wereldbeker. Het ultieme doel is dus Rio 2016 en dat lijkt mij een geweldige belevenis. Maar zo ver is het nog niet, want zo is Cor van Leeuwen inmiddels al wel duidelijk geworden, het niveau is bijzonder hoog. ”Om naar het WK te mogen, moeten we top-acht in wereldbekers rijden. Dat is dit jaar maar één Nederlands duo gelukt. Elk land stuurt twee of drie koppels naar deze wedstrijden en dan moet je echt goed zijn om mee te kunnen doen. Daarom kan dit alleen maar als we het professioneel aanpakken.”

Jawel, en daar zit hem vooralsnog de kneep. Want zo’n project kost dus wel geld. Van Leeuwen legt uit: ”Denk alleen maar aan het reizen naar die internationale wedstrijden. Maar ook in eigen land moeten er veel kosten worden gemaakt. Afgelopen maand, oktober dus, was ik alleen al 350 tot 400 euro aan reiskosten kwijt. Dat kan ik tot februari wel volhouden, maar daarna heb ik een probleem.”

Het moge duidelijk zijn, Cor van Leeuwen zoekt sponsors om zijn Olympische droom met Rinne Oost te kunnen realiseren. Het gaat niet om ’wereldbedragen’, maar ook in deze tak van sport is enige financiële steun van sponsors onontbeerlijk. Van Leeuwen: ”We willen bijvoorbeeld komend jaar twee keer 10 dagen in een trainingskamp. Dat kost al gauw zo’n 2000 tot 2500 euro. Er zijn koppels die drie maanden naar Spanje gaan om te trainen. Maar die krijgen per jaar 20.000 euro aan sponsorgelden. Wij kunnen het, heb ik berekend, met de helft ook wel af. Dus zo’n 10.000. Dat zou al fantastisch zijn. Daarmee kunnen we niet alleen die trainingskampen betalen, maar ook wereldbekerwedstrijden in Italië, België, Polen en Nederland. Alleen het WK wordt door de KNWU betaald. Behalve in reizen zitten er nogal wat kosten in kleding, voeding en materiaal. Ik denk dat wij aantrekkelijke sponsorpakketten kunnen aanbieden. Je ziet toch steeds meer aandacht voor aangepaste sporten, ook in de media.”

Dick Heuvelman

 

Geplaatst op 26 November 2013 16:27
Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeautje voor 5 december? Bij fietsen en Koffie ben je aan het juiste adres.

» Meer lezen...

Wij verkopen niet alleen fietsen maar ook allerlei leuke artikelen die bijzonder geschikt zijn om cadeau te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een prachtig boek uit onze ruime collectie wielerboeken en routekaarten. Kent u het spel 'Stap Op" al? Wellicht een boek over heerlijke koffie met iets lekkers erbij? Verder kunt u bij ons terecht voor warme mutsen, handschoenen, sokken, kleding en onderkleding om te dragen tijdens de koude wintermaanden.

Geplaatst op 01 Oktober 2013 20:49
Op 25/9 introduceerde Trek de nieuwe Madone 4 Series en de Speed Concept 7 Series, welke de belangrijke eigenschappen die hun zusjes en broertjes in de high-end bekend gemaakt hebben, voor een groter publiek bereikbaar maken.

» Meer lezen...

Introductie van de geheel nieuwe Madone 4 Series en Speed Concept 7

Op 25/9 introduceerde Trek de nieuwe Madone 4 Series en de Speed Concept 7 Series, welke de belangrijke eigenschappen die hun zusjes en broertjes in de high-end bekend gemaakt hebben, voor een groter publiek bereikbaar maken. Van integratie en aërodynamica tot Treks OCLV carbon technologie, beide platformen brengen high-end tech naar makkelijker bereikbare prijspunten. Maar dat is nog maar het begin van het waarom deze fietsen de big deal zijn.

Beide modellen worden aangeboden met de kracht van het personaliseren via Project One, samen met de Domane 4 Series en de Fuel EX 29 aluminium. Voor u betekent dit dat het makkelijker is de fiets te krijgen waarvan u droomt, tegen de prijs die aantrekkelijk is, met de onderdelen die u wilt en in de fit die ideaal is. Zie jij het helemaal voor je? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers om jouw droomfiets samen te stellen. Stuur ons een mail met het verzoek een afspraak te maken en wij zullen contact met u opnemen.

Meer weten over Project One?

Geplaatst op 12 September 2013 09:27
De webtool Veilig Fietsen biedt voor elke gemeente een aparte pagina waarop te zien waar en hoeveel fietsongevallen er in de gemeente gebeuren. Daarnaast geeft de site per gemeente suggesties voor maatregelen.

» Meer lezen...

CROW-Fietsberaad introduceert nu een webtool waarop gemeenten kunnen zien hoe het in hun gemeente is gesteld met de fietsonveiligheid.

De webtool Veilig Fietsen biedt voor elke gemeente een aparte pagina waarop te zien waar en hoeveel fietsongevallen er in de gemeente gebeuren. Daarnaast geeft de site per gemeente suggesties voor maatregelen.

Beleidsmedewerkers van gemeenten kunnen in een afgeschermde omgeving op de site ervaringen, kennis en bestanden uitwisselen met collega’s van andere gemeenten.

Meer informatie

Geplaatst op 12 September 2013 09:03
Op 7 september was bij Fietsen & Koffie de prijsuitreiking van het DvhN ploegleiderspel van de Tour de France 2013.

» Meer lezen...

Fietsen & Koffie was hoofdsponsor van hett spel waaraan ruim 15.000 mensen deelnamen.

1e plaats: Wim Datema

Ploegleidernaam: Wim Datema
Ploegnaam: Veni Vidi Fietsie
Punten: 2501

Wim heeft de TREK-racefiets ter waarde van 1000 euro gewonnen, beschikbaar gesteld door Fietsen & Koffie

2e plaats: Jim Leijenaar

Ploegleidernaam: Herrieschoppers
Ploegnaam: Heemsteedse Herrie
Punten: 2497

Jim heeft de MIO Navigatie gewonnen, beschikbaar gesteld door Saturn

3e plaats: Piet Koster

Ploegleidernaam: Piet Koster
Ploegnaam: Vive Le Vélo
Punten: 2496

Piet heeft de Samsung tablet gewonnen, beschikbaar gesteld door Saturn

4e plaats: Joep Durkstra

Ploegleidernaam: Joep Durkstra
Ploegnaam: In de bezemwagen
Punten: 2485

Joep heeft de wieleroutfit van Forte Sportswear gewonnen, beschikbaar gesteld door Forte.

Geplaatst op 29 Augustus 2013 14:10
In het Gezinsblad Assen van 29 augustus 2013 staat een uitgebreid artikel over Fietsen & Koffie.

» Meer lezen...

In het Gezinsblad Assen van 29 augustus 2013 staat een uitgebreid artikel over Fietsen & Koffie.

Geplaatst op 21 Augustus 2013 08:58
Tijdens de Tour de France 2013 was de winkel van Fietsen & Koffie het toneel voor een wekelijkse talkshow van RTV Drenthe.

» Meer lezen...

Tijdens de Tour de France 2013 was de winkel van Fietsen & Koffie het toneel voor een wekelijkse talkshow van RTV Drenthe. Wil je de uitzendingen nog eens nazien? Kijk dan hieronder.

Uitzending 1 juli 2013

In deze eerste uitzending zijn de broers Jasper en Sander Iwema te gast. De ene is motorcoureur, de andere is fietser.

 

Uitzending 8 juli 2013

Presentator Andries Ophof ontvangt samen met John Kerstholt deze keer Wiebren Veenstra en Erwin Nijboer. Voormalig coureur Veenstra won in zijn carrière een aantal etappes in de Ronde van Nederland en in 1991 haalde hij Parijs. In de Tour de France van dat jaar eindigde hij als 157e. In 1996 won Veenstra de Gouden Pijl. Erwin Nijboer was 11 jaar prof wielrenner, van 1985 t/m 1996, Hij reed samen met Miguel Indurain. Nijboer startte 5 keer in de Tour. Vier keer haalde hij Parijs niet, alleen de laatste keer reed hij de ronde uit. In 1994 werd hij 99ste.

 

Uitzending 15 juli 2013

Te gast in TV Drenthe Sporttour zijn deze keer wielrenner Martijn Verschoor en trainer Adriaan Helmantel uit Assen. Helmantel is trainer van de deze tour succesvolle sprinter Marcel Kittel van de Nederlandse Archos Shimano ploeg.

 

Uitzending 22 juli 2013

De Tour de France is afgelopen. Over het verloop van de Tour praten we na in RTV Drenthe's Sporttour. Te gast zijn broers en wielrenners Bert Jan en Adrie Lindeman en ploegleider Johmn Kerstholt. Over de presatatie van winnaar Chris Froome gaat het en over de prestaties van de Nederlanders.

 

 

Geplaatst op 21 Augustus 2013 08:31
6 of 24 uur lang mountainbiken in teamverband of individueel, sportieve of recreatieve biker, alles door elkaar. Het hele evenement staat in het teken van gezelligheid, fun en sportiviteit voor iedereen. Fietsen & Koffie is hoofdsponsor van dit evenement.

» Meer lezen...

De MTB World 6 & 24u race is een uniek en niet te missen evenement in Nederland!

6 of 24 uur lang mountainbiken in teamverband of individueel, sportieve of recreatieve biker, alles door elkaar. Het hele evenement staat in het teken van gezelligheid, fun en sportiviteit voor iedereen. Fietsen & Koffie is hoofdsponsor van dit evenement.

De 7e editie staat gepland op zaterdag 7 en zondag 8 september 2013. De locatie van dit evenement is het recreatiegebied Baggelhuizerplas in Assen, een gebied met veel bos en toch ook wel hoogteverschil. Naast dit gebied ligt ook een voormalige motor crossbaan die nu als militair oefenterrein fungeert. Alles bij elkaar een ideaal gebied dus voor een MTB race.

Het Parcours is een afwisselend en uitdagend parcours van ±8 km met veel single tracks, waar hier en daar goed gebruik wordt gemaakt van de hoogte verschillen. De deelnemers worden dan ook af en toe verrast door een kleine klim/daling.

Tijdens het evenement zullen er tal van activiteiten te doen zijn voor jong en oud en zullen er diverse demo's worden gehouden waaronder trail en dirt jump. Ook zal er een groot promodorp worden ingericht met diverse stands, leveranciers en leuke aanbiedingen.

Meer informatie over de MTB World Race vind je hier.

Geplaatst op 21 Augustus 2013 08:39
Texel is de beste fietsregio van Nederland. Dat blijkt uit de Kwaliteitsmonitor, een onafhankelijk onderzoek van Stichting Landelijk Fietsplatform, waarbij de twaalf provincies en de elf grootste toeristische regio’s onder de loep zijn genomen. Texel kreeg als eerste het maximum van 5 sterren.

» Meer lezen...

Maximum van 5 sterren voor Texel

Texel is de beste fietsregio van Nederland. Dat blijkt uit de Kwaliteitsmonitor, een onafhankelijk onderzoek van Stichting Landelijk Fietsplatform, waarbij de twaalf provincies en de elf grootste toeristische regio’s onder de loep zijn genomen. Texel kreeg als eerste het maximum van 5 sterren.

135 km fietspad 
Bezoekers van Nederlands grootste Waddeneiland weten het al langer: Texel is door de grote verscheidenheid aan landschappen een veelzijdig gebied en ideaal om per fiets te verkennen. Het eiland beschikt over een uitgebreid netwerk van circa 135 km fietspad, de hoogste dichtheid van heel Nederland. De fietspaden liggen langs de belangrijkste verbindingswegen en voeren langs de mooiste plekjes. Zo zijn er fietspaden naar de stranden, door het Nationaal Park Duinen van Texel en vlak langs de hele Waddenzee. Hier hoor je niets anders dan vogels en het klotsen van de golven. Met de knooppunten is het handig om zelf vooraf een route uit te stippelen.

Creatieve route 
Op het eiland zijn veel populaire fietsroutes uitgezet. Deze voeren deels over fietspaden en deels over rustige weggetjes tussen de zeven dorpen. Een voorbeeld is de Thijsseroute, vernoemd naar de bekende natuurbeschermer Jac. P. Thijsse, die enige tijd op Texel woonde. VVV Texel speelt met creatieve routes in op de wensen van de bezoekers. De Tasty Tour gaat langs Texelse streekproducten die de fietsers zelf in een gerecht kunnen verwerken volgens bijgeleverd recept. Met de Wolkersroute volg je het voetspoor van schrijver-kunstenaar Jan Wolkers.

Eilandroutes 
Nieuw bij VVV Texel is het boekje ‘Eilandroutes – 4 fietstochten en 10 wandelingen’.

Met deze routes komt u langs de mooiste plekjes van Texel.  De fietsroutes in dit boekje zijn themaroutes: de Thijsseroute, een Vogelkijkroute, een Geheimenroute en een Twee-eilandenroute. De 10 wandelroutes, van minder dan 10 km, lopen door allerlei verschillende soorten gebieden op het eiland. Het boekje kost € 4,95 en is te bestellen via www.texel.net

Texel, je bent er zo 
Texel is heel gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De moderne veerboot doet er maar 20 minuten over, vaart de hele dag door en is verrassend goedkoop.

Meer informatie over Texel op www.texel.net

Geplaatst op 21 Augustus 2013 08:32
Nederlanders kiezen vaker voor de e-bike. Van de 1.035.000 nieuwe fietsen die werden verkocht in 2012, was 16,9 procent elektrisch (15,1 procent in 2011). Opvallend is dat minder fietsers hun koop via internet regelen. De totale verkoop van nieuwe fietsen is gedaald met 13,6 procent.

» Meer lezen...

Nederlanders kiezen vaker voor de e-bike

Van de 1.035.000 nieuwe fietsen die werden verkocht  in 2012, was 16,9 procent elektrisch (15,1 procent in 2011). Opvallend is dat minder fietsers hun koop via internet regelen. De totale verkoop van nieuwe fietsen is gedaald met 13,6 procent.

Je hoort ze niet, maar ziet ze steeds vaker. Fietsers, die moeiteloos tegen de wind in, of heuvel op fietsen. Hun geheim? Elektrische trapondersteuning. Met zo’n e-bike maak je moeiteloos lange tochten.

Elektrische fietsen met trapondersteuning

De e-bike maakt fietsen makkelijker. En niet alleen voor ouderen! Een fiets met elektrische trapondersteuning kan voor iedereen een uitkomst zijn.

Een e-bike werkt niet anders dan een normale fiets. Het grote verschil zit ‘m in de accu. Deze accu voedt een motor, die als het ware met je meetrapt. Als een fietser de pedalen ronddraait, ondersteunt het elektrische systeem deze beweging. Met behulp van een sensor wordt de beweging van de fietser gevolgd en daarmee de elektrische kracht geregeld.

De elektrische fiets heeft een revolutie ontketent

De eerste elektrische fietst, de Rivolt, kwam in de jaren tachtig van de vorige eeuw op de markt. Het was een fiets met de nodige technische problemen. In 1998 introduceerde Yahama de Pedelec, afkorting voor Pedal Electric Cycle. Deze fiets met trapondersteuning stond aan de wieg van de nieuwe trend. De e-bike heeft inmiddels een ware revolutie ontketend in de fietsindustrie. De e-bike zal de toekomst van het fietsen gaan veranderen.

Elektrische fietsen is goed voor het milieu

Sinds de eeuwwisseling heeft de technologie niet stilgestaan. Accu’s hebben een langere levensduur en inmiddels een actieradius van 60 tot 80 kilometer. En met een elektrische fiets haal je makkelijk 25 kilometer per uur. Met deze snelheid ben je eerder op de plek van bestemming. Dat heeft grote voordelen voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer, want je kunt op een milieuvriendelijke grote afstanden afleggen, zonder dat je jezelf in het zweet moet werken. Ook voor recreatieve tochten biedt de e-bike talloze mogelijkheden. Je komt verder, ziet meer, en dat alles met zondagse inspanning.

Elektrische fietsen (e-bikes) zijn praktisch

E-bikes kennen dus veel voordelen. Je kunt ze simpelweg opladen via het stopcontact, thuis of onderweg. En sinds 1 januari 2007 wordt een e-bike volgens de wet niet meer gezien als een motorvoertuig. Dit betekent geen verzekeringsplicht, geen helm, geen kenteken en geen minimum leeftijd. Bovendien kun je de ebike meenemen in de trein. Toch kent de fiets ook nadelen. E-bikes zijn aanzienlijk duurder dan gewone fietsen. Dat komt omdat de techniek en de accu’s de nodige kosten met zich meebrengen. E-bikes kosten tussen de € 1500 en € 3000 euro per stuk. Ook is de fiets door de techniek zwaarder. Maar gelukkig merk je daar weinig van, omdat de motor stevig meedoet. Over een paar jaar heeft iedereen ervaring opgedaan met een e-bike. Fietsen met elektrische trapondersteuning werkt bijzonder verslavend. Als je daar eenmaal aan begint, wil je nooit meer anders.”

Geplaatst op 21 Augustus 2013 08:31
Koga heeft in samenwerking met haar nieuwe kledingleverancier ZAES een compleet nieuwe collectie KOGA wielerkleding ontworpen, gebaseerd op het tenue van het succesvolle Koga Cycling Team. De kleding is nu te bestellen bij Fietsen & Koffie.

» Meer lezen...

Koga heeft in samenwerking met haar nieuwe kledingleverancier ZAES een compleet nieuwe collectie KOGA wielerkleding ontworpen, gebaseerd op het tenue van het succesvolle Koga Cycling Team. De kleding is nu te bestellen bij Fietsen & Koffie.

ZAES maakt voor haar producten uitsluitend gebruik van de beste materialen en productietechnieken. Het resultaat is een technisch hoogwaardige collectie die we u aan kunnen bieden voor een aantrekkelijke prijs. Zeer interessant voor u om in stijl de weg op te gaan.

KOGA Wielertenue:

Wielershirt korte mouw € 69,95
Koersbroek € 89,95
Wielershirt lange mouw € 79,95
Windvest € 79,95
Lange broek (zonder zeem) € 79,95

Geplaatst op 30 Juni 2013 09:07
De eerste 500 mensen die een Mambo E-go, een Fuego E-go 7 of een Fuego E-go 8P (Beste Koop volgens de Consumentenbond) kopen in de periode van 17 juni 2013 tot en met 31 juli 2013 ontvangen 100 euro retour. Zorg dus dat u er op tijd bij bent, want op = op.

» Meer lezen...

Het bijzondere aan deze e-bikes is dat ze een slim verborgen accu in de kettingkast hebben. Op het eerste gezicht is de elektrische fiets daardoor niet te onderscheiden van een gewone fiets. Daarnaast zijn deze modellen ideaal voor woon-werkverkeer!

Ga naar de actiepagina van Batavus voor het formulier en de actievoorwaarden.

 

 

Geplaatst op 30 Juni 2013 09:02
De eerste 50 personen die tijdens de actieperiode van 17 juni t/m 31 juli een Blockbuster Kids of Diva Kids aanschaffen, ontvangen twee bioscoopkaarten voor de 3D familiefilm 'Verschrikkelijke Ikke 2'.

» Meer lezen...

 

 

 

De Blockbuster Kids en de Diva Kids zijn in verschillende framematen en diverse kleuren te verkrijgen. De stoere designfietsen beschikken verder over drie versnellingen en een terugtraprem. Naast de actie met de bioscoopkaartjes schenkt Batavus vier custom made‘Verschrikkelijke Ikke 2’ fietsen (twee Blockbuster Kids en twee Diva Kids) om te verloten onder filmliefhebbers en fans van ‘Verschrikkelijke Ikke 2’.

 

Kijk snel op de actiepagina van Batavus. Klik hier.

 

Geplaatst op 25 Juni 2013 20:30
Steeds meer kinderen die naar de middelbare school gaan, kunnen niet goed fietsen. Volgens Veilig Verkeer Nederland (VVN) hebben vooral kinderen in grote steden problemen met fietsen.

» Meer lezen...

De NOS meldt dat scholieren minder goed kunnen fietsen. 

Steeds meer kinderen die naar de middelbare school gaan, kunnen niet goed fietsen. Volgens Veilig Verkeer Nederland (VVN) hebben vooral kinderen in grote steden problemen met fietsen. Ook stelt VVN vast dat een groeiend aantal basisscholen het fietsexamen heeft geschrapt. Scholen besluiten daartoe omdat te veel kinderen niet goed genoeg kunnen fietsen of zelfs geen fiets hebben.

Cijfers van de Fietsersbond geven aan dat kinderen tussen de 12 en 18 jaar veel vaker in een ziekenhuis belanden na een fietsongeval dan kinderen onder de 12. CBS-cijfers laten zien dat het aantal dodelijke ongelukken van fietsende kinderen toeneemt. In 2010 kwamen er negen kinderen bij een fietsongeluk om het leven, in 2012 waren dat er dertien.

Geplaatst op 22 Juni 2013 18:33
Op 1, 8, 15 en 22 juli is de koffiebar van Fietsen & Koffie het toneel voor een sporttalkshow over de Tour de France.

» Meer lezen...

RTV Drenthe maakt op 1, 8, 15 en 22 juli opnames van haar sporttalkshow over de Tour de France vanuit de koffiebar van Fietsen & Koffie. Presentator Andries Ophof wordt begeleid door side-kick John Kerstholt. Diverse gasten schuiven aan.

 Op 1 juli schuiven broers Jasper en Sander Iwema aan. Motorracer en wielrenner. 

De opnames vinden plaats op maandag om 11.00 uur. Iedereen is welkom in de winkel. Maar wil je zeker een plaatsje? Stuur ons dan een mail.

De line up van de overige dagen is nog niet bekend.

Geplaatst op 22 Juni 2013 18:33
Het tourspel Ploegleider 2013 van het Dagblad van het Noorden wordt gesponsord door Fietsen & Koffie

» Meer lezen...

Op 29 juni 2013 start de 100st Tour de France met een etappe op Corsica. Via www.ploegleider.nl kan je je eigen Tourploeg samenstellen met renners die volgens jou de meeste punten in het spel scoren en ervaar de Tour als ploegleider. Iedere dag kan je punten verzamelen. \

De winnaar krijgt de eeuwige roem als de enige echte ploegleider van 2013 en ontvangt de Ploegleider-bokaal! Maar.... Fietsen & Koffie is sponsor! Wil je kans maken op de prijzen die wij beschikbaar hebben gesteld: vergeet dan niet de slagzin af te maken.

De eerste prijs is een Trek racefiets. Ga naar www.ploegleider.nl om je direct in te schrijven!

Geplaatst op 22 Juni 2013 18:33
Via de website van Fietsen & Koffie blijf je op de hoogte van alles wat er in en rond de winkel van Fietsen & Koffie gebeurt.

» Meer lezen...

De winkel was al vanaf maart open. De afgelopen maanden is de winkel verbouwd. Die verbouwing is nu achter de rug. En tegelijk kunnen we jullie de nieuwe website van Fietsen & Koffie presenteren.

Via de website houden we je op de hoogte van alles wat er in en rond de winkel gebeurt. Wekelijks verversen we de aanbiedingen. Bij Vrienden kan je alle informatie vinden over onze vrienden-actie.